Gulas cu carne de porc, vin si legume

de reisnaor_2006 in Porc, 28 Mar 2015 | 5667 vizualizari

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

28.03.2015, 10:43

tare bun!

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 10:44

multumesc

mihaelar63 1

28.03.2015, 10:47

Bun trebuie sa mai fie

MotanLaOale 1

28.03.2015, 10:47

bun bun

DIANA B 1

28.03.2015, 11:24

Bunut !

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 11:30

dantes 1

28.03.2015, 11:34

Bun!!!!

miki_a 1

28.03.2015, 11:40

Merisor 1

28.03.2015, 13:50

Tare bun!

Constelatialeu 1

28.03.2015, 14:07

Cu alte cuvinte,mananci te imbeti si slabesti de la legume.....

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 14:50

Cleme)))))))))))

gaby_gabytza 1

28.03.2015, 15:20

foarte bun

Rocsi 1

28.03.2015, 20:37

Am sosit sa mananc!

reisnaor_2006 1

28.03.2015, 21:03

Lau 1

29.03.2015, 15:05

Geanina87 1

29.03.2015, 19:20

bun bun

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc