Gulas

de Ubulika in Vita, 2 Noi 2012 | 6345 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi mai mare
  • 2 ardei
  • un morcov mare
  • bulion
  • 2 frunze de dafin
  • o juma de lingurita mica ,rasa de chimen.(sa nu fie mult ca e foarte puternic)
  • boia iute
  • 2 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • ulei, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Incingem uleiul intr-o cratita dupa care punem ceapa si usturoiul. Cand ceapa incepe sa isi schimbe culoarea, adaugam carnea de vita cuburi. Le calim langa ceapa pana cand carnea isi va schimba culoarea.

Apoi aruncam in tigaie si morcovul taiat rondele, ardeiul,o lingurita de boia, doua frunze de dafin, chimenul si un pahar de vin rosu . Lasam sa fiarba la foc mic cam 45 de minute (pana cand carnea  este jumate fiarta ) si apoi adaugam bulionul.Lasam sa fiarba la foc mic pana cand e fiarta carnea dupa care punem cartofii bucati mai mari. Mai punem apa calda  sa depaseasca cu doua degete carnea . Mai lasam sa fiarba cca 20 min.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

adry88 1

03.11.2012, 14:51

place

Sylvia 1

21.11.2012, 19:57

tare imi place reteta ta cu vin rosi si chimen, trebuie sa o testez !

Ubulika 1

22.11.2012, 10:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu spatzle