Gulas

de Ubulika in Vita, 2 Noi 2012 | 6495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi mai mare
  • 2 ardei
  • un morcov mare
  • bulion
  • 2 frunze de dafin
  • o juma de lingurita mica ,rasa de chimen.(sa nu fie mult ca e foarte puternic)
  • boia iute
  • 2 cartofi
  • 200 ml vin rosu
  • ulei, sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Incingem uleiul intr-o cratita dupa care punem ceapa si usturoiul. Cand ceapa incepe sa isi schimbe culoarea, adaugam carnea de vita cuburi. Le calim langa ceapa pana cand carnea isi va schimba culoarea.

Apoi aruncam in tigaie si morcovul taiat rondele, ardeiul,o lingurita de boia, doua frunze de dafin, chimenul si un pahar de vin rosu . Lasam sa fiarba la foc mic cam 45 de minute (pana cand carnea  este jumate fiarta ) si apoi adaugam bulionul.Lasam sa fiarba la foc mic pana cand e fiarta carnea dupa care punem cartofii bucati mai mari. Mai punem apa calda  sa depaseasca cu doua degete carnea . Mai lasam sa fiarba cca 20 min.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita