Guguluf economic

de MotanLaOale in Prajituri, 13 Sep 2011 | 15531 vizualizari

 

Daca am primit forma am zis ca trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar ulei
  • 2 pahare zahar
  • 4 pahare faina
  • nuca sfaramata
  • stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura cacao pudra
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf economic:

Ouale se amesteca cu zaharul pana se face spuma.

Se adauga laptele, uleiul si se amesteca in continuare (eu folosesc mixerul).

Se adauga faina, praful de sare, zaharul vanilat, bicarbonatul si se amesteca bine.

Se separa 1/3 din compozitie si se amesteca cu cacaoa.

In compozitia deschisa se pun stafide iar in cea cu cacao se pun nuci sfaramate.

Se unge forma cu ulei si se tapeteaza cu faina.

In forma se toarna compozitia deschisa iar in mijlocul ei se toarna amestecul cu cacao.

Forma se umple putin peste jumatete. Eu am pus mai mult (3/4) si a crescut de numa numa.

Ramanand amestec am umplut si cateva forme de briose. Au fost foarte bune.

Se introduce in cuptorul preancalzit si se coace 35-40 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se rastoarna din forma dupa ce se raceste si se pudreaza cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf economic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu lamaie si iaurt