Gratin de primavara cu spanac si cas

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 3097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr spanac
  • 250 gr cas
  • 1 ou
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 2 cepe verzi
  • 1 bucata gratar de curcan
  • 50 gr branza
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de primavara cu spanac si cas:

Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare.

Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea urmatoare: -1/2 din spanacul tocat -1/2 din cas maruntit - conserva de rosii -gratarul taiat bucatele mici -1/2 din spanac amestecat cu ceapa -restul de cas maruntit Am dat la cuptor la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 1 ora.

Inainte de a scoate tava din cuptor am presarat branza razuita. Am servit alaturi de gratar frecat cu putin usturoi, piper si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de primavara cu spanac si cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si spanac