Gratin de primavara cu spanac si cas

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 3127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr spanac
  • 250 gr cas
  • 1 ou
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 2 cepe verzi
  • 1 bucata gratar de curcan
  • 50 gr branza
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de primavara cu spanac si cas:

Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare.

Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea urmatoare: -1/2 din spanacul tocat -1/2 din cas maruntit - conserva de rosii -gratarul taiat bucatele mici -1/2 din spanac amestecat cu ceapa -restul de cas maruntit Am dat la cuptor la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 1 ora.

Inainte de a scoate tava din cuptor am presarat branza razuita. Am servit alaturi de gratar frecat cu putin usturoi, piper si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de primavara cu spanac si cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu leurda si cas