Gratin de cartofi si dovlecei

de Alina26 in Mancaruri de legume, 11 Iul 2013 | 4480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 rosie coapta
  • 50 g parmezan ras
  • 150 g mozarella
  • 1 lingurita de busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de cartofi si dovlecei:

1. Am spalat legumele si cartofii i-am taiat cubulete potrivite,dovleceii i-am taiat rondele,rosia cuburi,cateii de usturoi i-am taiat marunt.

2. Am pus toate legumele intr-o tava,le-am condimentat cu sare,piper si busuioc uscat,am pus si ulei de masline si am amestecat.Am dat tava la cuptor la 180° pentru 20 de minute.

3. Dupa 20 de minute am presarat mozarella rasa si parmezan si am dat-o din nou la cuptor pentru 10-15 minute,pana s-a topit mozarella si rumenit frumos.

Inainte sa serviti lasati 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti folosi si cascaval in loc de mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de vinete si dovlecei