Spalam legumele.
Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute.
Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Ungem o forma termorezistenta cu crema de unt.
Asezam bucatelele de vanata bine stoarse, apoi buchetelele de broccolli.
Defacem conserva de porumb, o strecuram si asezam boabele peste restul legumelor deja aranjate in forma.
Batem ouale cu putina sare si piper intr-un castronel, adaugam telemeaua data pe razatoare si amestecam. Impartim amestecul de oua si branza peste legume.
Feliem ardeii si rosiile. Miezul de lapte se taie rondele.
Le asezam de asemenea in forma, adaugam si crema de unt ramasa si dam la cuptor timp de 1 ora. (temperatura moderata, 170 grade)