Gratin cu pere

de Cris2711 in Dulciuri, 6 Feb 2011 | 4308 vizualizari

 

Intai se orneaza perele in forma,vezi foto.Are un gust senzatinal de bun.Inspirata de pe Koch-freunde.ruhr uni-bochum.de.

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 4 linguri Unt
  • 125 grame Zahar
  • 1 Galbenus de ou
  • 150 grame Mascarpone
  • 2 linguri Faina

Umplutura:

  • 6 Pere
  • 1 lingura Zahar
  • 1 zahar Vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu pere:

Perele se taie felii si se pun intr-o forma de tort unsa bine cu unt(Vezi foto).Se presara zahar deasupra.

Untul cu zaharul se amesteca foarte bine si se pune si galbenusul,iar la urma se adauga Mascarponele.

faina se pune la urma si se amesteca cu grija.

Cu o lingurita se intinde compozitia peste fructe.La 200° celsius,circa 20 minute.

Se coace pana este Gratinul auriu.

TIPS-URI

1

Eu fac si cu piersici,caise sau mere

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

Cris2711 1

14.07.2011, 11:52

Eduard mersi

esponja 1

07.08.2011, 09:04

delicios am trecuto la favorite

Cris2711 1

07.08.2011, 13:40

Esponja ma bucur,mersi si pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec ''surpriza'' cu mere si prune