Gratin cu pere

de Cris2711 in Dulciuri, 6 Feb 2011 | 4863 vizualizari

 

Intai se orneaza perele in forma,vezi foto.Are un gust senzatinal de bun.Inspirata de pe Koch-freunde.ruhr uni-bochum.de.

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 4 linguri Unt
  • 125 grame Zahar
  • 1 Galbenus de ou
  • 150 grame Mascarpone
  • 2 linguri Faina

Umplutura:

  • 6 Pere
  • 1 lingura Zahar
  • 1 zahar Vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin cu pere:

Perele se taie felii si se pun intr-o forma de tort unsa bine cu unt(Vezi foto).Se presara zahar deasupra.

Untul cu zaharul se amesteca foarte bine si se pune si galbenusul,iar la urma se adauga Mascarponele.

faina se pune la urma si se amesteca cu grija.

Cu o lingurita se intinde compozitia peste fructe.La 200° celsius,circa 20 minute.

Se coace pana este Gratinul auriu.

TIPS-URI

1

Eu fac si cu piersici,caise sau mere

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Brath