Gratin cu dovlecel si rosii

de Poliana in Mancaruri de legume, 25 Iun 2012 | 13807 vizualizari

COMENTARII (45)

Sidy 1

26.06.2012, 09:03

Bun, bunut Si eu fac asa ceva...

Lau 1

26.06.2012, 09:44

buna

feliciacristea46 1

26.06.2012, 12:04

eu ma reped la ea cu lingura, nu astept sa se raceasca, ca am varcolaci in burta !!!

Criss 1

26.06.2012, 12:49

Absolut minunat!

Ina 1

26.06.2012, 13:00

delicios!

deliciousflavours 1

26.06.2012, 13:32

Alinutza80 1

26.06.2012, 13:55

foarte buna

Poliana 1

26.06.2012, 16:10

Sidy, multumesc

Poliana 1

26.06.2012, 16:32

Sufletista, multumesc

Poliana 1

26.06.2012, 16:32

Felicia ...hai repede

Poliana 1

26.06.2012, 16:33

Criss, multumesc

Poliana 1

26.06.2012, 16:33

Ina, multumesc!

Poliana 1

26.06.2012, 16:33

Angela

Poliana 1

26.06.2012, 16:33

Alinutza, multumesc

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:31

ca de obicei...minunat
vreaaauuuuu

Poliana 1

27.06.2012, 08:25

Roxana, multumesc mult, serveste fara frica

BuburuzaBubu 1

27.06.2012, 09:38

yuumy

Valclaudia 1

11.03.2013, 18:35

ador mancarea asta! Ce pofta mi-ai facut! Trebuie introdusa in meniul meu de astazi...

Valclaudia 1

13.05.2013, 18:54

mai inventam un meniu, si trecem gratinul la fel principal, din nou!

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 10:48

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ciuperci si cascaval