Gratar de porc

de hangiu in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 9365 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras 1

11.04.2010, 18:10

aaa, pai, ma, hangiule, spune-mi si cum o condimentezi. am citit in detaliu protapul si gulasul, excelent prezentate, dar aici nu-s lamurit ce condimente sa pun ca sa-mi iasa gratarul adevarat!

madi_marin 1

11.04.2010, 18:36

nimic nu se compara cu un gratar de porc adevarat....

Bucataras 1

11.04.2010, 18:47

Madi, tu cu ce-l condimentezi?

madi_marin 1

11.04.2010, 20:12

pai eu am descoperit niste condimente ( si) pentru carnea de porc la Plus....de la Filia si care imi plac foarte mult.

nadina73 1

11.04.2010, 22:30

e super si noua ne place atre mult

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:25

grozav , cel mai mult mi-a placut partea cu ciupercile , multumesc de idee in copilarie mancam un soi de ciuperci de padure [ se mai spune si bureti usturoiati sau iutari ] fripti pe plita presarati cu branza framantata de oaie , ehee ce vremuri

rivka 1

12.04.2010, 21:56

wow ce grataroi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel mozaic- rulat