Gratar cu risotto

de Ancutsa in Porc, 4 Mar 2018 | 2836 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

04.03.2018, 18:33

Mănânc rareori orez, deh, reminiscențe ale unor timpuri în care am mâncat prea mult „balast”, ceea ce nu înseamnă că nu apreciez un meniu ce are la bază orezul, cu atât mai mult cu cât tu, spre bucuria mea, ca cititor și gurmand, constat că ai folosit la pregătire untul. Fain!

RODIMUR 1

04.03.2018, 18:45

Foarte bun!

mirela0911 1

04.03.2018, 18:51

La ora asta as servi ciupercile! Cu buna mancare i-ai rasfatat! Sanatate!

vasimur 1

04.03.2018, 19:15

MotanLaOale 1

04.03.2018, 19:26

Bya Ralu 1

04.03.2018, 19:31

bun

Spiridus 1

04.03.2018, 20:20

Ce bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2018, 20:53

Buna papica !!!!

Rocsi 1

04.03.2018, 21:13

Chiar este un meniu gustos si foarte satios! Bun, bun!

diaconta 1

04.03.2018, 21:58

Pot sa vin la masa?

oanapl 1

04.03.2018, 21:58

Yami!

miki_a 1

04.03.2018, 22:10

Immmm, ce meniu bogat și gustos, mai ales pentru o zi rece!

katty 1

04.03.2018, 22:36

Delicios!

kytz 1

05.03.2018, 05:36

Bun și gustos!

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 09:14

Ancutsa 1

05.03.2018, 09:55

Va multumesc mult! Ma bucur mult ca v-a placut!

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava