Gratar cu condiment Kotanyi

de cati in Porc, 16 Mai 2011 | 3917 vizualizari

 

Am vrut sa facem friptura,dar daca vremea a fost asa de placuta am facut gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc
  • 1 plic Kotanyi Mix ptr friptura de porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu condiment Kotanyi:

Am presarat condiment peste toata carnea, pe ambele fete.

Am pus intr-o cutie cu capac la frigider si am lasat sa stea peste noapte.

A doua zi,am pus feliile pe gratar si le-am intors cand s-au rumenit pe o parte.

Le-am luat jos de pe gratar cand s-au rumenit si pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu condiment Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc marinata la gratar