Gratar

de Mitinita in Porc, 27 Ian 2011 | 4601 vizualizari

 

Pe la mijlocul lui noiembrie am avut ultimul gratar al anului,noi n-am stat mult ca batea putin vantul si pentru fete nu era bine,dar totusi ideea e ca am reusit in noiembrie sa facem gratar si nu oriunde ci la polul frigului romanesc. Asta-i reteta mamei mele ca ea condimenteaza carnea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpe de pui,usor crestate
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura delicat
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingura paprika
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar:

Se taie carnea si se amesteca cu toate ingredientele.

Se lasa la rece ,acoperit ,24 de ore.

Se face pe gratar si se serveste cu o bere rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura tiganeasca de porc- la gratar