reteta preluata de pe blogul culorile din farfurie
Punem supa la fiert si cand fierbe adaugam orezul, acoperim si lasam sa fiarba. Cand este aproape fiert adaugam curry si mai lasam putin sa fiarba, adaugam piperul si oprim focul lasam sa se raceasca intr-un loc cald.
Cand s-a racit putin adaugam galbenusul de ou si se lasa sa se raceasca, se adauga pesmet daca este nevoie (trebuie sa fie tare ca sa putem modela)
Carnea fiarta in supa si taiata cubulete, morcovul fiert si taiat cuburi, ardeiul taiat fasii le amestecam cu patrunjelul tocat.
Cu mainile ude formam in podul palmei un caus din orez, in centru adaugam o lingurita de umplutura, dupa care se inchide cu orez. Se tavalesc prin pesmet fin si se frig in fritioza(eu i-am prajit in baie de ulei)
Se scot pe un servetel absorbant si se servesc dupa preferinta