Snitele de pui cu parmezan si pesmet

de Bya Ralu in Pui, 20 Iul 2013 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 100 g parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza.

Fiecare bucata se pune in folie alimentara pe un fund de lemn si se bat cu batatorul de snitele pe ambele parti.

Se condimenteaza ,se dau prin oul prin faina,prin oul batut bine ,prin parmezan si prin pesmet.

Se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella