Gogosi rapide

de Constelatialeu in Dulciuri, 4 Iul 2016 | 6654 vizualizari

 

Ia gogoasa neamule, e calda si aromata, zau ca-i buna......

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt gras( peste 10% grasime )
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • coaja de portocala
  • un praf de sare
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pentru pudrat
  • gem de caise
  • ulei pentru prajit
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi rapide:

Intr-un castron incapator punem iaurtul, cele 2 oua, sarea, zaharul vanilat, zaharul bourbon si coaja de portocala si omogenizam, apoi adaugam faina cernuta si praful de copt, amestecam bine s anu formam cocoloase. Punem tigaia wok pe foc o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, mai lasam putin  si apoi cu ajutorul unei linguri, eu am folosit-o pe cea de inghetata, formama gogoselele. Trecem lingura prin uleiul incins apoi luam din aluat si punem in uleiul incins, cand se rumenesc se intorc. Se scot cu o paleta si se pun pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei. Se pot pudra cu zahar sau se servesc cu diverse gemuri sau dulceturi, eu am preferat gemul de caise.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi rapide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt - Cea mai simpla si usoara reteta