Gogosi infuriate

de Micutza Luana in Dulciuri, 11 Ian 2014 | 5308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 2 pliculete drojdie
  • o cana si jumatate de lapte caldut
  • 6 linguri de unt topit
  • un pahar zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi infuriate:

Se ameste faina , ouale , zaharul , drojdia , laptele si se framanta .

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se adauga untul se farmanta din nou si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se framanta iar, se intinde o foaie, se decupeaza cu paharul si se lasa la crescut circa 30 minute, apoi se pun la prajit in uleiul incins .

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi infuriate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Micutza Luana 1

12.01.2014, 19:59

tanya

diaconta 1

12.01.2014, 20:16

dar de ce s-au infuriat?si umbla asa ...goale? )))

Micutza Luana 1

13.01.2014, 20:26

dia de nervi s-au infoiat asa si umbla goale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi aromate si pufoase