Ceva bunn,aromat si dulce..
Se pregateste drojdia sa se puna la dospit,in 50 ml lapte cald,o lingura de zahar si o lingura de faina.
Se topeste pe foc mic mierea impreuna cu untul(sa nu se prinda ).
Ouale se amesteca cu mierea si untul topit se adauga drojdia,apoi faina si laptele treptat si se framanta bine pana iese un aluat mai maleabil.
Se lasa aluatul langa o sursa de caldura(aprox 1 h),dupa care se intinde cu sucitorul pe blatul de lucru unde s-a uns bine cu ulei.
Ca sa iasa mai mari intindem foaia mai lata.
Cu un pahar am taiat formele,le-am mai lasat la crescut vreo 6-7 min,adaugam cate o cireasa fara sambur,pe care o infingem jumatate cu grija in aluat si imediat le prajim in uleiul incins.
Dupa ce s-au racit un pic am turnat pe fiecare cu o lingurita glazura roz(a iesit alb),preparata conform indicatiilor de pe plic ,dupa care cu cateva tuburi de colorant alimentar(ramas de la turtita dulce) am desenat pe fiecare inimioare