Gogosi cu iaurt

de mihaelaM in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 15341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 30ml lapte
  • 1iaurt nutridey natural(125ml)
  • 30g drojdie
  • 1ou
  • o lingura zahar
  • 1/2lingurita sare
  • coaja de la o lamaie
  • ulei
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu iaurt:

Faina am cernut-o intr-un lighenas unde am facut un cuib si am pus sarea,zaharul,oul,laptele cald,iaurtul(la temperatura camerei),drojdia si coaja de lamaie.Am framantat bine pana ce aluatul nu s-a mai lipit de maini,daca e nevoie mai adaugati faina.Lasam sa creasca cam 30 min.

Dupa cele 30 minute punem intr-o cratita uleiul sa se incinga la foc mic.

Luam aluatul si-l intindem pe masa de lucru cu ulei,iar cu un pahar taiem.

Cand uleiul este bine incins punem gogosile la prajit intorcandu-le de pe o parte pe alta .Le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot ulei apoi le dam prin zahar pudra cu vanilie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Beignets