Azi m-am jucat in bucatarie...am avut chef sa fac ceva dulce, dar ceva care sa ma relaxeze si sa ma bine dispuna...asa ca am facut ceva cu multa culoare, fara aragaz pt ca si asa este f cald afara si astfel am facut gogoselele la aparatul de gogosi cu spuma de mure...o veselie si un deliciu...
Pregatim gogoselele la aparat dupa reteta pe care v-am lasat-o la ingrediente.
Pt spuma de mure: amestecam murele(pastram cateva si pt decor) cu zaharul si le punem la robot sa le zdrobim, pina se fac un piure(sau le zdrobim cu furculita). Albusurile le mixam cu un praf de sare, iar cind spuma s-a intarit adaugam treptat si restul de zahar pana albusurile devin o bezea. Adaugam piureul de mure si amestecam pana se incorporeaza. Ornam gogoselele cu spuma de mure,cu un pos s-au cu o lingurita, punem si o mura in mot, le asezam pe un platou si le pudram cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!!!!
1
puteti sa inlocuiti murele cu ce fructe doriti