Gogosele

de giuliana in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 3526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr lapte
  • 75 gr margarina rama
  • 75 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 pliculet drojdie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele:

punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul

cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald

framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora

cand a crescut luam aluatul si il intindem pe masa de lucru. Dupa ce l-am intins taiem gogoselile si le mai lasam putin sa creasca dupa care le prajim in ulei le scoatem pe o farfurie cu servetele absorbente si le dam cu zahar (eu nu le dau prin zahar pudra pentru ca nu le mananca fetita le dau prin zahar normal)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post