Gogosari umpluti

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 14 Noi 2012 | 7199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • varza rosie
  • morcovi
  • telina
  • mar
  • ceapa
  • apa
  • otet
  • sare grunjoasa
  • zahar
  • foi de dafin
  • seminte de mustar
  • boabe de piper
  • cuisoare
  • miere
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Se spala bine gogosarii, se indeparteaza cotoarele. Se curata  legumele impreuna cu marul si se toaca marunt . Se pregatesc borcanele: se spala bine si se usuca.

Se pregateste saramura : se pun 3 parti de apa si o parte otet, o lingura de sare grunjoasa si 3 linguri de zahar la litru de lichid si se da in clocot . Dupa ce a dat in clocot, se adauga urmatoarele: cateva foi de dafin, 1 lingurita seminte de mustar, o lingurita boabe de piper, o jumatate lingurita cuisoare la litru de lichid, o lingura de miere dupa care se amesteca bine toate ingredientele.La final se adauga si un pliculet de conservant. 

In borcanele spalate si uscate se aseaza gogosarii umpluti cu legumele tocate si se indeasa bine. In spatiile ramase libere din borcane am adaugat cateva buchetele de conopida, rondele de morcov, rondele de ceapa si cateva boabe de struguri . 

Dupa ce am umplut toate borcanele, am turnat saramura fierbinte pana a depasit nivelul gogosarilor dupa care am  pus capacele si le-am infiletat bine. ...:) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu hrean (marinati la rece)