Gnocchi in sos de ciuperci pleurotus

de katty in Paste, 16 Noi 2014 | 4923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr ciuperci Pleurotus
  • boia dulce
  • 1 foaie de dafin
  • chimen
  • 200 ml supa de legume
  • 350 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 250 gr gnocchi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi in sos de ciuperci pleurotus:

Tocam ceapa fin si o  punem la calit in uleiul incins. Adaugam ciupercile taiate fasii si chimenul .Le prajim usor , dupa care adaugam sare , piper si boia . Turnam supa , foaia de dafin  si lasam sa fiarba la foc mic 20-25 de minute, amestecand din cand in cand .Turnam smantana  si o lasam sa dea cateva clocote .
Fierbem gnocchi in apa cu sare pana in momentul cand se ridica .
Servim  gnocchi cu sos de ciuperci .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos de ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli al forno cu tofu, ciuperci, sos de ciuperci si gratinati cu cascaval – Atlas Chromo Marcato- reteta video