Un pranz absolut delicios !
Curatam ceapa de coaja si o tocam marunt. Punem putin ulei intr-o tigaie si cand acesta este incins, adaugam ceapa. Lasam la calit, la foc mic.
Inlaturam pielita de la carnati si carnea o adaugam in tigaia cu ceapa. Dam focul la potrivit si lasam circa 5 minute.
Adaugam vinul alb si lasam sa se evapore.
Adaugam in tigaie sucul de rosii si rosiile taiate in jumatate, potrivim de sare si piper si lasam la foc potrivit, pentru 20 minute.
Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam gnocchi. Lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj sau pana ce gnocchi s-au ridicat la suprafata.
Scurgem bine apa si adaugam gnocchi in tigaie, amestecand usor. Presaram provola data prin razatoare si putin busuioc proaspat.
Pofta buna!