O mancare simpla, poate fi o cina rapida si usoara, la tigaie.
Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper.
Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de coaja.
Intre timp, spalam sparanghelul, il stegem cu un prosop de bucatarie, apoi taiem capetele lemnoase si il portionam in bucati de 4cm.
Dupa ce s-au prajit gnocchi, ii scoatem intr-un bol, acoperim cu un capac sa ramana calzi. Punem sparanghelul la prajit, in aceeasi tigaie in care mai punem o lingura de ulei. Lasam cam 4-5 minute, dupa care intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 3-4 minute. Condimentam cu sare si piper.
Amestecam gnocchi cu sparanghelul si cu pesto, asezam pe farfurii si deasupra punem ouale taiate felii.
1
in loc de pesto puteti folosi un sos olandez
2
se poate adauga si putina sunculita afumata taiata cubulete si trasa la tigaie