Gnocchi cu friptura de miel

de MotanLaOale in Oaie, 4 Mai 2016 | 3778 vizualizari

 

Cand am scos pulpa de miel din tava, ma uitam cu jind la ce ramasese si mi-a venit ideea sa fac ceva cu ea. A iesit ceva foarte bun.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 100g friptura de miel
  • zeama de la prepararea fripturii de miel
  • 500g gnocchi
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu friptura de miel:

Gnocchi se fierb in apa cu sare pana se ridica la suprafata.

Se scot intr-o strecuratoare sa se scurga.

Se pun in tava in care s-a preparat friptura de miel.

In tava se pun si bucatile de miel care au rezultata de la transarea pulpei pentru servit. (la mine in tava erau si bucatile de piept de porc care au fost la prepararea fripturii).

Se amesteca bine si se potriveste de gust cu sare, piper, boia.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se amesteca de 2-3 ori.

Cand este rumenit este gata.

Este buna si simpla cu usturoisi salata.

Eu am pus-o garnitura la friptura.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la ceaun cu piure de dovlecei