Gnocchi cu ficatei de pui

de sebirizescu in Porc, 5 Apr 2016 | 3059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g gnocchi
  • 150 g ficat de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei kapia
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu ficatei de pui:

Ficatul de pui se curata de pielite si se spala bine, se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti.

Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul kapia fasii mici,se adauga peste ficatul de pui impreuna cu condimentele, vinul alb si putina apa.

Cand zeama a scazut se completeaza cu apa pana cand ficatul este facut, trebuie sa ramana suficient sos.

Gnocchi se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa pana cand se ridica la suprafata cam 2-3 minute, se scurg si se pun peste ficat si sosul format.

La sfarsit se adauga patrunjel tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

06.04.2016, 21:44

laura_n 1

08.04.2016, 17:25

ce bunaciune!
bravoo, Sebi!

sebirizescu 1

10.04.2016, 15:54

multumesc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor cu mazare verde