Gnocchi cu carne

de ianculubita in Paste, 24 Oct 2013 | 5577 vizualizari

 

Va recomand o delicioasa mancare

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1-2 cani suc de rosii
  • 1 pachet gnocchi
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta de rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carne:

Carnea tocata amestecata cu sare ,piper, ceapa taiata marunt, usturoiul pisat o punem in vasul cu ulei incins, amestecam sa nu se formeze cocoloase. Ddupa ce carnea s-a albit adaugam vinul iar dupa cateva minute, dupa ce s-a evaporat alcoolul, adaugam sucul de rosii, crenguta de rozmarin si lasam sa fiarba incet 20-30 minute.

In acest timp, punem la fiert gnocchi in apa cu sare, iar dupa 4 minute le scurgem, le amestecam cu sosul de carne si le servim.

TIPS-URI

1

se mai pot servi cu sosul pus deasupra fara a mai fi amestecate

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini si gnocchi cu sos alb