Ghoriba (fursecuri Maroc)

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Apr 2010 | 9167 vizualizari

 

by miha, ms de reteta, sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  •  * 2 oua   
  • * 50 g unt   
  • * 40 ml ulei   
  • * 150 g zahar   
  • * esenta de vanilie   
  • * 350 g faina   
  • * 1 lingurita praf de copt   
  • * zahar pudra pentru tavalit fursecurile  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghoriba (fursecuri Maroc):

Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam in continuare pana isi dubleaza volumul.

Untul il topim, apoi il amestecam cu uleiul si esenta de vanilie si  turnam peste crema de oua. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amestecam. Aluatul obtinut il dam la frigider 1 ora.

Formam bilute cam de marimea unei nuci, pe care le tavalim prin zahar din abundenta. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu in jur de 20 de minute.

TIPS-URI

1

eu am pus in mijloc cate un miez de nuca

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghoriba (fursecuri Maroc)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]