Ghiveci de legume cu carne de iepure

de Andra_Constantinescu in Iepure, 18 Aug 2015 | 3996 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

18.08.2015, 19:37

Merisor 1

18.08.2015, 19:38

Ce papa bun si frumos prezentat!

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 19:39

Multumesc!

-Licurici- 1

18.08.2015, 19:51

Ce-mi place prezentarea! Arata delicios!

diaconta 1

18.08.2015, 20:00

Ce bunatate

- Andreea - 1

18.08.2015, 20:03

Gicuta 1

18.08.2015, 20:19

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 20:21

Multumesc!

MotanLaOale 1

18.08.2015, 20:23

Catalina L 1

18.08.2015, 20:43

bun

Ina 1

18.08.2015, 20:48

Gherca Daniela 1

18.08.2015, 21:13

Rocsi 1

18.08.2015, 21:40

mihaelar63 1

18.08.2015, 22:38

Bun iepurasul cu legume si verdeturi

Bya Ralu 1

19.08.2015, 00:36

Delicios

Ksenya 1

19.08.2015, 08:47

Sanatoasa reteta ta

miki_a 1

19.08.2015, 14:12

O bunatate! Si ce poze de final!!! Felicitari!

Andra_Constantinescu 1

19.08.2015, 16:25

Multumesc tuturor!

Panacris 1

19.08.2015, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure marinat in iaurt