Ghiveci de legume

de MOKUSKA in Mancaruri de post, 20 Iul 2014 | 4053 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

20.07.2014, 14:11

Valclaudia 1

20.07.2014, 14:13

foarte, foarte bun ghiveciul

portiadelumina 1

20.07.2014, 14:13

Simplu, bun, gusos, sănătos, viu colorat.

Bunica 1

20.07.2014, 14:26

Tare bun!

simona72 1

20.07.2014, 14:38

ianculubita 1

20.07.2014, 14:41

Azi am facut si eu,abia ce l-am scos de la cuptor(eu doar asa-l fac)

robert_b 1

20.07.2014, 14:41

Vai ....da sti sa faci poze!

MOKUSKA 1

20.07.2014, 14:42

multumesc

Adele 1

20.07.2014, 15:02

Bun tare

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:06

Multumesc Robert, sunt inca departe de a face poze bune, dar iti recomand sa citesti sfaturile lui Gabi referitor la calitatea pozelor, ma straduiesc...

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:06

Adele

Bya Ralu 1

20.07.2014, 15:37

Vreau de toate

MOKUSKA 1

20.07.2014, 15:54

te astept

Constelatialeu 1

20.07.2014, 16:06

Interesant cu orez....si mai interesant cu ceva ca carnea.....

Rocsi 1

20.07.2014, 20:26

Gustos si bun. Vreau si eu!

Corinuta 1

21.07.2014, 11:14

place!

MOKUSKA 1

21.07.2014, 12:57

va multumesc!

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 09:10

Nici mie nu-mi prea place ghiveciul, dar al tau arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume