Ghiveci de legume

de mybella in Mancaruri de legume, 28 Iun 2013 | 6790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cepe verzi
  • 1 dovlegel
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 6-7 cartofi
  • cateva fire de telina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 crenguta cimbru proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa,ardeii,morcovii se curata si se spala.Rosiile se pun putin in apa fierbinte dupa care se scot intr un bol cu apa rece si cu gheata pentru a se decoji cat mai repede.Dovlegelul se curata de coaja,se taie pe lung si se scoate miezul daca are multe seminte.

Toate legumele se taie si se trag in tigaie cu putin ulei.Peste ele se aduga si frunzele de telina si sucul de rosii.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Cand legumele s au patruns bine se aduga 2 cani de apa si cartofii curatati si taiati cuburi potrivite.

Cand au fiert cartofii se adauga crenguta de cimbru proaspat si se acopera cateva minute.

Se serveste cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu masline si branza topita