Ghebe in saramura

de lili in Conserve, 20 Oct 2010 | 14012 vizualizari

 

e sezonul ghebelor, deci ia sa punem cateva pentru la iarna.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ghebe
  • sare gema pt saramura
  • apa 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghebe in saramura:

Ghebele le-am spalat foarte bine, si le-am pus la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert le-am asezat in borcane, am facut saramura peste ele si le-am dat la dunst 30 min. Iarna se pot folosi la sarmale, se pot face cu maioneza sau la diverse mancaruri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghebe in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lili 1

23.10.2010, 17:54

Laly te astept!!!! Anca prin paduri au fost...aici la noi au fost anul asta multe

eclerash 1

24.10.2010, 18:09

o singura data am mancat si am devenit fan nr 1!

alinutzika 1

03.08.2011, 00:33

imi plac enorm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia la borcan