Gem de caise cu zahar gelifiant

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 29 Iun 2016 | 13893 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.06.2016, 20:48

Heeeei, ai zis ca e gata cu dulceturile, dar nu te poti abtine

Constelatialeu 1

29.06.2016, 21:02

Rocsi am zis, dar prea imi faceau cu ochiul caisele si le-am luat si la pret bun...

Criss 1

29.06.2016, 21:11

Adauga comentariu...

Satisfyyourcravings 1

29.06.2016, 21:14

Unul din preferatele mele!

Rocsi 1

29.06.2016, 21:27

No, atunci e bine asa

Rahela Velicu 1

29.06.2016, 21:33

ce bun si aromat!

diaconta 1

29.06.2016, 22:14

Un deliciu

sebirizescu 1

29.06.2016, 22:49

mirela0911 1

30.06.2016, 06:44

Ioi, ce culoare faina are!

Merisor 1

30.06.2016, 06:51

Ce culoare frumoasa are!

AndrutzaP 1

30.06.2016, 09:26

Ador gemul de caiseeeee

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:50

bun bun

Gherca Daniela 1

30.06.2016, 16:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:18

Ce culoare frumoasa! N-am incercat inca zaharul gelitifiant si chiar sunt curioasa cum "se pastreaza" gemul.

cristeena20 1

30.06.2016, 19:34

Ce-mi place!! asta e dulceata adevarata

Andra_Constantinescu 1

30.06.2016, 20:23

Preferatul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din catina Panacris