Gem de caise

de Pasiune pentru bucatarie in Dulceata / Gem, 19 Iul 2010 | 6348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 kg caise
  • -1 kg zahar
  • -1/2 pachet conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Caisele se spala,se taie in doua,se scot samburii si se pun intr-o cratita!Se pun pe foc mic si se fierb in suc propriu aprox 30 de min(acest lucru il facem seara).A doua zi se dau in clocot,se adauga zaharul si se fierb pana scad de 3 degete.Spre final se adauga conservantul si se amesteca.Borcanele se spala si se baga la cuptor pentru sterilizare.Gemul se toarna in borcane,se pune capacul si se intoarce borcanul

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

19.07.2010, 20:33

si eu ma gandesc poate fac...mai am putin timp ca nu dispar acu caisele

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:16

delicios......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de portocale cu ghimbir