GEM DE CAISE

de Alexandra Burz in Dulceata / Gem, 13 Oct 2015 | 10739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg caise
  • 5 kg zahar
  • 1 plic conservant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GEM DE CAISE:

  • Puneti caisele cu 2 kg de zahar si lasati-le pana a doua zi.
  • Strecurati siropul si mixati in robot caisele. Cine doreste le poate taia doar bucatele pt  a oferi alta textura gemului.
  • Puneti la fiert 50-60 minute cu restul de zahar, amestecand mereu pentru a evita prinderea de cratita.
  • Adaugati conservantul si mai lasati sa fiarba 20-30 minute.
  • Puneti in borcanele curate si uscate, infiletati si asezati-le cu capul in jos pt 20 minute.
  • Pastrati la loc intunecat si racoros.

TIPS-URI

1

Puteti adauga frunze de menta proaspata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "GEM DE CAISE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise