Gem de caise

de ralu_ca in Dulceata / Gem, 10 Iul 2013 | 11803 vizualizari

 

am caisi in curte, deci era si pacat sa nu fac putin gem

 

INGREDIENTE

  • 3,5 kg caise
  • 1,5 zahar
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de caise:

Seara: Caisele le-am spalat, le-am scos samburii le-am pus in cratita si deasupra zaharul, lasandu-le asa pana dimineata. A doua zi le-am pus pe foc mic amestecand des, approx 2 ore. Am pus gemul in borcane, apoi le-am infasurat in hartie lasandu-le sa fiarba la bain-marie in jur de 1,5 ore.


Asta a fost tot, dar mi-a iesit un gem ...calitatea 1.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]