Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

de mirela0911 in Pui, 6 Mai 2018 | 9453 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

06.05.2018, 19:30

Prima servita

vasimur 1

06.05.2018, 19:35

MotanLaOale 1

06.05.2018, 19:36

RODIMUR 1

06.05.2018, 19:56

Fix pe placul meu!

- Andreea - 1

06.05.2018, 20:01

Valclaudia 1

06.05.2018, 21:29

grozava idee pentru un pranz in familie!

katty 1

06.05.2018, 22:22

Minunat!

kytz 1

07.05.2018, 06:28

Un meniu perfect!

xana 1

07.05.2018, 12:36

dantes 1

07.05.2018, 12:39

Bun!

Rahela Velicu 1

07.05.2018, 12:48

Oana 1

07.05.2018, 16:26

Ce bine arata!

miki_a 1

07.05.2018, 17:03

Super!

mihaelar63 1

07.05.2018, 19:00

Interesanta combinatie POsibil ca eu as fi aromatizat cu carnat preparatul de la inceput

Rocsi 1

07.05.2018, 20:27

Pai mai trebuie sa incercam chestii noi, cat de cat apropiate de gustul nostru, ca poate ne plac si mai schimbam si noi cate ceva! Bun, bun, bun!

Merisor 1

08.05.2018, 10:15

Ce papa bun!

oanapl 1

09.05.2018, 21:39

Delicios!

VictoriaPaduret 1

11.05.2018, 08:45

Din ceea ce am văzut la arabi, cous-cous nu se fierbe, ei au o oală specială, cous-cousieră, cu o strecurătoare deasupra. În oala propriuzisă se fierbe carnea și legumele, iar în strecurătoare se pune cous-cous-ul frecat cu puțin unt. Se acoperă cu capac și se lasă să fiarbă conținutul din oală chiar 2-3 ore. Astfel granulele se fierb la aburi și preiau aroma conținutului din oală. Din când în când se ia strecurătoarea deoparte și se amestecă în cous-cous. Se servește cu cous-cousul pus în farfurie și deasupra o parte din cele fierte în oală, alături de un sos de roșii sau sos alb, de regulă picant.
Se poate și ca în rețeta prezentată, dar peste cous-cous se pune în supa clocotită, se acoperă vasul cu capac și se ia de pe foc. Nu am văzut nici în Algeria, nici în Tunisia ca cous-cous-ul să se prăjească înainte de a fi gătit, dar se freacă cu unt pentru a nu aglomera granulele să se facă cocoloașe.
Este într-adevăr foarte gustos.
Eu prepar cous-cous cu apă clocotită (supă) pusă deasupra, acopăr cu capac și las până se înmoaie granulele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc