Garnitura de cartofi noi la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2013 | 39840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de parmezan ras
  • 20 ml ulei
  • sare+piper+curry dupa gust
  • 1 legatura de marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi noi la cuptor:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele.

Ii asezam intr-un vas termorezistent, curatam,spalam si taiem ardeiul fasii pe care le asezam peste cartofi in forma. adaugam uleiul, condimentele, amestecam sa se intrepatrunda aromele iar la final presaram parmezanul ras deasupra. Acoperim forma cu staniol, o dam pentru 30-40 min. la cuptor iar cand e aproape gata, pentru ultimele 5 minute indepartam staniolul. La final presaram mararul verde tocat marunt si servim aceasta garnitura langa orice tip de carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise