Aperitiv clatite cu branza si jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2018 | 2211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 1 ou fiert
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 100 g jambon feliat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • clatite
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv clatite cu branza si jambon:

Intr-un bol amestecam branza de vaci cu smantana,mararul tocat, ardeiul tocat marunt, oul dat prin razatoare.

Potrivim de sare si piper dupa gust, adaugam 2 felii de jambon rupte bucati, zeama de lamaie (eu am aduagat si coaja data prin razatoare de la 1/2 lamaie).

Intre timp ce crema sta la rece facem clatitele (eu am folosit 6 clatite).

Asezam 2 clatite pe o folie de aluminiu, ungem cu crema de branza adaugam felii de jambon deasupra si rulam cat mai strans.

Invelim in folie alimentara si dam la rece cateva ore dupa care taiem felii potrivite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu branza si jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

23.04.2018, 20:44

Si noua tare ne plac clatitele aperitiv!

Corinuta 1

28.04.2018, 00:02

Tare bune cred ca sunt!

Lau 1

30.04.2018, 10:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu sunca