Garnitura ciuperci umplute la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2015 | 16366 vizualizari

 

Vazute la Cleme, adaptate si facute. Foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci (8 bucati mari)
  • 150 g bacon
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat.

Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si calim coditele si baconul 15 minute si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem coditele si baconul racite, cascavalul ras, oul, mararul tocat marunt, sare, piper si omogenizam bine.

Intr-un vas termorezistent asezam palariile ciupercilor, dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline. Le umplem cu compozitia facuta si se preseaza usor.

Se adauga in vas 100 ml apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 minute la foc potrivit.

Cand sunt rumene frumos sunt gata. Sunt bune calde dar si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi in teapa