Garnitura cartofi gratinati

de ramo_cata in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2009 | 61098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 400 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 2 oua
  • 40 g unt
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi gratinati:

Cartofii i-am fiert  in coaja (dar nu trebuie foarte fierti ca apoi sa nu se faramiteze), i-am scurs, i-am lasat sa se raceasca putin, i-am curatat si i-am taiat rondele.

Am amestecat smantana cu ouale, iar cascavalul l-am dat pe razatoarea mare.

Am uns o tava din yena cu unt si am asezat un rand de cartofi, am pus sare, piper, i-am acoperit cu smantana si cascaval, apoi iar cartofi, iar smantana, oregano, piper, sare si busuioc si deasupra cascavalul ramas.

I-am tinut la cuptor cam 40-50 minute la foc potrivit, pana au capatat o culoare aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi ,,duchesse''