Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura

de reisnaor_2006 in Supe, 11 Feb 2016 | 63988 vizualizari

 

Ador supa de pui cu galuste si astea au iesit super pufoase. Toata lumea savureaza cu pofta o supa buna de pui cu galuste de casa. Galustele trebuie sa iasa pufoase si fragede.
Daca vrei sa pregatesti aceste Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, gris, ulei de masline.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei de masline Cirio
  • 6 linguri de gris
  • sare dupa gust
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura:

   Iata cum se prepara Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura

  Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu putina sare si le lasam deoparte ca sa-si intesifice culoarea. Apoi le amestecam apoi cu uleiul de masline.

      Albusurile le batem spuma tare, le amestecam cu galbenusurile si adaugam grisul in ploaie amestecand usor, de jos in sus.

Poti opta sa pregatesti o Supa de rosii cu galuste pufoase de gris, foarte gustoasa sau  o delicioasa Supa de vacuta cu galuste de gris

Iti recomandam sa incerci si varianta de Supa mexicana de pui cu galuste de malai.

TIPS-URI

1

Cand adaugam grisul nu amestecam tare, ca sa nu se sfarame aluatul si ramana pufos.

2

Aluatul este moale dar il lasam 15 minute sa se odihneasca si se umfla.

3

Se fierb in supa clocotita la foc mic.

4

Dupa ce se umfla putin se pune deasupra o cana cu apa rece si se acopera oala de supa cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de gris pufoase pentru supa - Reteta simpla cu reusita sigura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

tina58 1

03.03.2016, 09:40

De ce trebuie sa pui ulei in compozitie cand supa este destul de grasa? Albusurile se bat spuma tare cu putina sare, se adauga galbenusurile si grisul in ploaie, se amesteca usor de sus in jos, se formeaza imediat galustele cu ajutorul unei lingurite si se pun in supa fara sa mai lasi compozitia sa mai stea nu stiu cat timp pentru ca se intareste si e buna de galeata de gunoi. E cea mai simpla si mai sigura metoda, eu le fac asa de 35 de ani si nu le-am gresit niciodata.

stiuca 1

03.03.2016, 18:42

Fetelor ,ca sa nu fie tarii galustele ,2 lucrurii le influenteaza,cantitatea de gris si timpul in care se pun in supa .Daca timpul este lung ,orcare ar fi cantitatea de gris ,galustele vor fi tarii .,si neaparat supa sa fiarba dar nu cu clocot ,usor .

Rahela Velicu 1

14.03.2016, 12:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

ieri la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

ieri la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Galuste “infailibile” pentru supa