Fusilli cu pui si legume

de Miha in Fusilli, 7 Oct 2009 | 5681 vizualizari

 

Sau "invartinduri"...dupa cum le zice Robert :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g fusilli
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata mica
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura mac
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu pui si legume:

Pieptul de pui il punem la fiert impreuna cu morcovul tocat marunt, in apa cu sare. Dupa ce-a fiert se scoate carnea si se taie fasiute.

Dovlecelul si vanata le taiem cubulete.Ceapa o tocam marunt. Le punem intr-o tigaie,adaugam uleiul de masline si le calim putin. Adaugam morcovul fiert si o parte ( 1 cana) din supa. Acoperim cu un capac si lasam putin la fiert.

Dupa ce a scazut putin zeama si legumele sunt aproape fierte se adauga fasiutele de carne, macul si usturoiul pisat. Omogenizam,potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp fierbem pastele in apa cu sare si le adaugam mai apoi in tigaie peste legume.

Eu am fiert pastele 8 minute, conform indicatiilor de pe pachet. Si le-am clatit cu apa rece. :D Nu ne plac pastele lipicioase,asta e defectul nostru. :))

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata