Fusilli cu carne

de dantes in Fusilli, 23 Noi 2014 | 7582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fusilli
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 30 ml ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carne:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj si le scurgem de apa.

Carnea o taiem in cubulete si o punem la prajit in ulei cand este aproape gata adaugam ceapa taiata marunt si o lasam sa se caleasca impreuna apoi adaugam sosul de rosii si condimentam dupa gust si amestecam cu pastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]