Fursecuri 'painici"

de ionela2682 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 3873 vizualizari

 

Am botezat asa aceste furescuri bombate 'Painici" deoarece in caietul cu retete erau trecute fara nume ...Furescuri si atat!!!.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana iaurt
  • 1 cana zahar.
  • 3 oua
  • 3 plicuri amoniac stins cu otet sau lamaie
  •  faina cat cuprinde
  •  esenta si zahar vanilinat
  •  coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri 'painici":

-iaurtul l-am mixat bine cu zaharul si zaharul vanilinat

-adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare,amoniacul stins dar si esenta de vanilie

-adaugam faina cat sa iasa un aluat potrivit dar nu foarte tare

-lasam sa se odihneasca 15-20 min

-formam bilute din aluat pe care le turtim cu podul palmei ,le asezam in tava cu spatiu intre ele ,coacem pana se rumenesc frumos.

-

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri 'painici"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]