Fursecuri fragede

de lili in Prajituri, 15 Noi 2011 | 6087 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul lui Naina (http://nainakitchen.blogspot.com)

 

INGREDIENTE

  • - 300 gr. unt
  • -300 gr. zahar
  • -2 oua
  • -450 gr faina ( sau 3 1/2 cani)
  • -2-3 lingurite esenta de vanilie
  • -2 lingurite praf de  copt
  • - 1 lingurita sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Se incalzeste cuptorul. Se bat ouale cu zaharul si untul. Se adauga esenta de vanilie si sarea. Praful de copt se amesteca bine cu faina si se adauga in compozitie. Se amesteca cu mixerul la viteza medie atat cat sa se omogenizeze intreaga compozitie.Din aluat se ia cu lingurita aluat cat o nuca, se formeaza bilute , se pot presa intre degete pentru a da forma unui fursec si se aseaza in tava neunsa si netapetata, avand grija sa lasam spatiu intre ele. Se baga tava in cuptor si se lasa 10 minute sau pana ce observam ca marginea de jos devine aurie.

Se pot orna dupa preferinta. Sunt foarte bune!!! Se topesc in gura deci si de pe tava o sa dispara foarte repede!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos si ciocolata