Imi place mult combinatia dulce sarat. As rontai toata ziua caju, alune, fistic dulci sarate. Azi le-am adaugat in fursecuri.
Frecam untul cu zaharul pudra si praful de sare. Adaugam galbenusul, laptele, apoi caju si alunele maruntite si la final faina.
Introducem la rece pentru cel putin o jumatate de ora.
Dupa ce scoatem compozitia de la rece, formam bilute pe care le asezam in tava cu hartie de copt. Daca este nevoie, mai adaugam putina faina. Apasam fiecare biluta cu degetul pentru a forma o adancitura deasupra.
Introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute. Dupa ce scoatem tava din cuptor presam din nou fiecare fursec pentru a reforma adancitura.
Pentru caramel, am topit cateva caramele cu lapte (8-10), impreuna cu cateva linguri de lapte (2-3). Am adaugat putina sare si alune si caju maruntite. Am pus din acest caramel in adancitura fiecarui fursec.
Se servesc dupa ce se intareste caramelul ( daca aveti rabdare).