Reteta am gasit-o pe blogul Laurei Laurentiu,mi-a placut atat de mult,incat din start am facut portie dubla si tot s-au dovedit a fi putine.
Untul se amesteca cu zaharul si vanilia pana cand se obtine o crema pufoasa.Se separa albusul de galbenus.
Galbenusurile se incorporeaza pe rand in crema de unt.Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se va obtine un aluat de o consistenta delicata.
Nuca si alunele se prajesc si se taie in bucatele mici.
Din coca obtinuta se fac bilute,care se dau prin albusul batut spuma,iar apoi prin nuca si alune.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt.Se apasa cu degetul in mijlocul fiecarei bilute pentru a face un loc in care vom pune o visina sau dulceata,dupa preferinta fiecaruia.
Se pun la cuptor.Eu am lasat focul mic pentru ca sa nu se arda nuca,asa ca le-am lasat cam 25 de minute.
O reteta deosebit de simpla si sunt delicioase.