Fursecuri cu nuca Montignace

de antzuka in Dulciuri, 16 Mar 2010 | 6915 vizualizari

 

22 de fursecuri
Moi, aromate, delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • Zeama de la o jum d lamaie mica
  • 100 g unt
  • 2 cani de nuca macinata
  • 1 cana faina(jum integrala+tarate)
  • 2 ligurite de coaja de lamaie
  • 4 lg fructoza
  •  1 lg rasa de bicarbonate de sodiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca Montignace:

Frecam untul cu fructoza

Adaugam oul

Nuca, restul de ingrediente.

Facem bilute.

Si le "intindem" cu cutitul.Dam la cuptor pentru aprox 10-15 min!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca Montignace" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:27

super, si simplu si rapid

ANCA 1

28.03.2010, 18:38

buna reteta, fructoza e extrasa din fructe, e mai sanatoasa ca zaharul rafinat,e mai dulce ca zaharul putin, nu chiar de 2 ori.. cel putin, eu nu o simt asa, ci cam la fel ca zaharul

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:09

cat unt se foloseste?k nu se vede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]