Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

de Mitinita in Prajituri, 16 Apr 2011 | 6876 vizualizari

 

Din cartea "Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina,dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura:

 

Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.

Adauga faina,praful de copt,sarea si nuca de cocos.

Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.

Se formeaza bilute cu mana ,se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.

Se pun in tava,la o distanta de 3 cm.

Se coc cam 10 minute.

Se lasa sa se raceasca , se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.

 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 m

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta prajitura de post cu gem si nuca